وکیل حقوقی – وکیل دعاوی حقوقی در تهران

وکیل دعاوی حقوقی یا وکیل حقوقی کیست و چه وظایفی دارد؟ قبل از هر چیز باید تعریفی از دعاوی حقوقی بیان کنیم .اگر بخواهیم تعریفی از دعاوی حقوقی بیان کنیم می توان گفت دعاوی که مربوط به روابط حقوقی افراد است را دعاوی حقوقی می گویند.

وکیل حقوقی با زبان قانونی و حقوقی خود به دفاع از حقوق اشخاص خواهد پرداخت. امروزه نیاز به وکیلی که همواره در همه مسائل قضایی و حقوقی پشتیبان و مشاور اشخاص باشد نیاز می شود.
اما بخش اعظم از این اختلافات و دعاوی، دعاوی حقوقی می باشند که هم حوزه ای بسیار گسترده تر از کیفری است و هم از این جهت که بسیاری از افراد با آن درگیر می شوند اما در بخش دعاوی کیفری اینگونه نیست.
گستردگی دعاوی حقوقی از این جهت است که وسعت حوزه آن به شکلی است با زندگی افراد جامعه بیشتر ارتباط دارد به طور کلی هیچ شخصی نیست که در زندگی خود با مسائل حقوقی به معنای خاص برخورد نداشته باشد و از این منظر ممکن است به اختلاف و دعوای حقوقی نیز منجر شود.

عمل حقوقی: عملی است که در آن هدف مطلوب با اراده فردی موافق باشد.

مشاوره حقوقی در تهران

دعوایی که ناشی از اختلاف فرد بر سر حقوق و تعهداتش با فرد دیگری باشد را می‌توان دعوای حقوقی نام گذاری کرد. البته گاه قانون گذار برای ایجاد نظم در امور و روابط حقوقی افراد، موارد را قابل پیگیری و شکایت کیفری دانسته‌است مثل سرقت، کلاهبرداری، چک و دعوای تصرف عدوانی و…
دعاوی حقوقی ناشی از اختلافات افراد در روابط حقوقی آن ها مثل روابط مالی و معاملاتی روابط خانوادگی و… می‌باشد.

یک وکیل دعاوی حقوقی  قادر است که در تمام زمینه های حقوقی به شما مشاوره بدهد. در صورتی که ساکن تهران هستید و درگیر مسائل حقوقی شده‌اید، و نیاز به مشاوره و همراهی یک وکیل حقوقی با تجربه در تهران دارید کافی است با وکلای با تجربه گروه وکلای مرکز تماس حاصل کنید و مشاوره دریافت کنید.

در ادامه برای دسترسی سریع تر لیستی از نام و شماره تلفن وکیل دعاوی حقوقی در تهران را ارائه کرده ایم . 

یک وکیل دعاوی حقوقی  قادر است که در تمام زمینه های حقوقی به شما مشاوره بدهد. در صورتی که ساکن تهران هستید و درگیر مسائل حقوقی شده‌اید، و نیاز به مشاوره و همراهی یک وکیل حقوقی با تجربه در تهران دارید کافی است با وکلای با تجربه گروه وکلای مرکز تماس حاصل کنید و مشاوره دریافت کنید. در ادامه برای دسترسی سریع تر لیستی از نام و شماره تلفن وکیل دعاوی حقوقی در تهران را ارائه کرده ایم .
نام وکیل شماره تلفن همراه
مهدی مظفری ۰۹۱۲۱۱۸۱۶۲۰
محمد مقصودی ۰۹۱۲۱۱۸۱۶۲۰
حمید میرزایی منفرد ۰۹۱۲۱۱۸۱۶۲۰

دعاوی حقوقی که وکیل حقوقی آن را حل و فصل می کند:

در ادامه به توضیح انواع مختلفی از دعاوی حقوقی خواهیم پرداخت ، در همه این دعواها وجود یک وکیل حقوقی با تجربه می تواند برای شما بی اندزه سود بخش باشد.وکیل پایه یک دادگستری از جمله وکلایی است که پرونده های حقوقی را حل و فصل می کند.

وکیل دعاوی حقوقی خانواده

 از جمله مواردی که یک وکیل حقوقی در آن مهارت دارد مسائل و دعاوی مربوط به خانواده است. در واقع وکیل دعاوی خانوادگی یکی وکیل حقوقی ماهر است که ب همه مسائل و مشکلات خانوادگی تسلط کافی دارد.

وکیل حقوقی دعاوی خانوادگی 

وکیل حقوقی در دعاوی ملکی و مالی

وگیل حقوقی به شما در حل هرگونه دعوی که به جهتی از جهات مسئله اجاره ربط داشته باشد شما را یاری خواهد کرد و  سوالات شما پاسخ خواهد داد : 

وکیل دعاوی مالیاتی و ملکی

وکیل حقوقی در دعاوی ارثی

هرگونه دعوی که به نحوی با وراثت و ترکه ارتباط داشته باشد

وکیل حقوقی دعاوی کیفری 

وکیل حقوقی در پرونده های حقوقی

وکیل دعاوی حقوقی

وکیلی دعاوی حقوقی و انواع پرونده های حقوقی

دادخواست هایی در به دادگاه عمومی حقوقی تقدیم می شود که البته در حال حاضر توسط دفاتر خدمات قضایی این امر انجام می شود‌ ممکن است از موارد زیر باشد:
دادخواست هایی که مرتبط با قراردادهای اشخاص با هم و روابط مالی و معاملاتی آن ها می باشد: مثل تغییر سن شناسنامه مطالبه ثمن معامله، مطالبه اجرت المثل مال، فسخ قرارداد ملکی، تعدیل اجاره بها، مطالبه اجاره بها، الزام به تنظیم سند رسمی، الزام به تسلیم مال و…
دادخواست هایی هم مرتبط یا اسناد سجلی است: مثل باطل کردن شناسنامه و …
دادخواست هایی که مربوط به دعاوی خانوادگی هستند نیز دعوای حقوقی به شمار می روند مانند دعوای طلاق، دعوای الزام به نفقه، دعوای مطالبه مهریه، دعوای اعسار از پرداخت مهریه، دعوای تمکین، دعوای استرداد هدایای نامزدی و…
دعاوی تجاری که در قانون تجارت هم نام برده شده دعوای حقوقی به حساب می آیند. مثل دعوای ورشکستگی، عزل مدیر شرکت، انحلال شرکت و اختلافات بین شرکت و شرکا و…
امور غیر ترافعی یا حسبی که نیازمند دعوای و اختلاف هم نیستند از امور حقوقی محسوب می شوند. مثل حصر وارثت، مهر و موم ترکه، تقسیم ترکه و…

وکیل دعاوی حقوقی در تهران باتجربه و متخصص
وکیل دعاوی حقوقی در تهران باتجربه و متخصص

وکیلی دعاوی حقوقی خانواده

 از جمله مواردی که یک وکیل حقوقی در آن مهارت دارد مسائل و دعاوی مربوط به خانواده است. در واقع وکیل دعاوی خانوادگی یکی وکیل حقوقی ماهر است که ب همه مسائل و مشکلات خانوادگی تسلط کافی دارد.

همه دعاوی راجع به حقوق خانواده است مانند:
۱ـ نامزدی و خسارات ناشی از برهم زدن آن
۲ـ نکاح دائم، موقت و اذن در نکاح
۳ـ شروط ضمن عقد نکاح
۴ـ ازدواج مجدد
۵ ـ جهیزیه
۶ ـ مهریه
۷ـ نفقه زوجه و اجرت المثل ایام زوجیت
۸ ـ تمکین و نشوز
۹ـ طلاق، رجوع، فسخ و انفساخ نکاح، بذل مدت و انقضای آن
۱۰ـ حضانت و ملاقات طفل
۱۱ـ نسب
۱۲ـ رشد، حجر و رفع آن
۱۳ـ ولایت قهری، قیمومت، امور مربوط به ناظر و امین اموال محجوران و وصایت در امور مربوط به آنان
۱۴ـ نفقه اقارب
۱۵ـ امور راجع به غایب مفقود الاثر
۱۶ـ سرپرستی کودکان بی سرپرست
۱۷ـ اهدای جنین
۱۸ـ تغییر جنسیت

پرداخت هزینه دادرسی در دعاوی حقوقی

در دعاوی حقوقی که خواهان شروع می کند لازم است که هزینه ای تحت عنوان هزینه دادرسی پرداخت شود.
هزینه دادرسی در دعاوی مالی و اقتصادی متغیر است و بستگی به این دارد که خواهان چه میزان مبلغی و خواسته ای از دادگاه دارد.اما در دعوای غیر مالی این هزینه ثابت و کمتر نیز می باشد.

تفاوت دعاوی حقوقی با دعاوی کیفری


همانطور که گفته شد در امور کیفری طرح دعوا نیازمند تنظیم شکوائیه است و در دعاوی حقوقی نیازمند تنظیم دادخواست است.در امور و شکایات کیفری پرونده در دو مرجع بررسی و واکاوی می شود یک مرجع تعقیب و تحقیق که دادسرا خواهد بود و مرجع دیگر که مرجع رسیدگی و صدور رای است به نام دادگاه کیفری. اما در دعاوی حقوقی به طور مستقیم در دادگاه و توسط قاضی رسیدگی می شود.
در مرجع کیفری هزینه دادرسی ثابت خواهد بود اما در امور حقوقی به نسبت خواسته ای که فرد در امور مالی می خواهد هزینه دادرسی وی تعیین می شود.
در دعوای حقوقی به طرفین خواهان و خوانده می گویند. در شکایت کیفری به طرفین شاکی و مشتکی عنه گفته می شود.
در دعاوی حقوقی ویژگی بارز این است که تنها و تنها فرد ذی نفع و دارای سمت می تواند دعوا را شروع کند اما در بحث کیفری لزوما نیازی به وجود شاکی نیست و در مواردی که جامعه و حیثیت عمومی لطمه می بیند نماینده جامعه به نام مدعی العموم یا دادستان می تواند تعقیب و شکایت را شروع کند.

انواع دادخواست در مراجع

دادخواست با توجه به شرایط قانونی که برای آن مقرر شده است، عنوانی است که در مراجع حقوقی بیشتر به‌کار می‌رود چرا که در رابطه با مراجع کیفری، الزامی برای طرح دعوا با شرایط شکلی خاص مانند تنظیم در فرم‌های مخصوص وجود ندارد.

از این رو، در انواع دادخواست نیز مواردی مطرح می‌شود که در مراجع حقوقی رسیدگی می‌شود.

دادخواست بدوی:

اولین مرجعی که خواهان دعوای خود را مطرح می‌کند، دادگاه بدوی‌ست که به رسیدگی اولیه در مورد دعوا می‌پردازد.

دادخواست دیوان عدالت اداری:

 این مرجع به شکایت مردم، علیه ماموران یا واحدهای دولتی رسیدگی می‌کند.
از این‌رو در صورتی که شخصی بخواهد دعوایی را در دیوان عدالت اداری مطرح کند، باید این دادخواست را تنظیم نماید.

دادخواست واخواهی:

در صورتی که حکم غیابی صادر شده باشد، کسی که محکوم شده است،
می‌تواند با ارائه دادخواست واخواهی نسبت به حکم اعتراض کند.

دادخواست طاری:


 در صورتی که دعوا در جریان باشد و یکی از طرفین دعوایی را مطرح کند
که با دعوای اصلی ارتباط کامل دارد و منشا آن‌ها یکی باشد، باید دادخواست طاری ارائه نماید.

دادخواست اضافی:

طرح دعوای دیگر در طول رسیدگی به دعوا که به عنوان یک دعوای اضافی مطرح شود باید دادخواست دعوای اضافی داد.

دادخواست متقابل:

 دادخواستی که خوانده دعوا در مقابل دعوای خواهان به دادگاه ارائه می‌کند.

دادخواست جلب ثالث:

دادخواستی که موجب جلب شخص ثالث می‌شود.

دادخواست ورود ثالث

دادخواست ورود ثالث:  دادخواستی که باعث می‌شود، شخص ثالث به دعوا وارد شود.

تقدیم دادخواست پس از تنظیم

 دادخواست باید، آن را به مرجع مربوطه ارائه دهید که اصطلاحا به این کار تقدیم دادخواست گفته می‌‌شود.
ضمن اینکه تقدیم دادخواست باید با توجه به موضوع مورد نظر شما صورت بگیرد.
در ادامه چند مورد از پرکاربردترین دادخواست‌ها را مطرح می‌کنیم.

دادخواست اعاده حیثیت
دادخواست مطالبه وجه
دادخواست مطالبه وجه چک
دادخواست اعسار
دادخواست الزام به تنظیم سند
دادخواست تامین دلیل
دادخواست خلع ید
دادخواست طلاق
دادخواست تمکین و …

نکات مهم درباره مراجعه به وکیل حقوقی

هیچگاه در تنظیم وکالت نامه با وکیل حقوقی موارد غیر قانونی را از وکیل خود طلب نکنید. کسانی که با پارتی و ارتباط سعی در برطرف کردن مشکلات حقوقی خود هستند و از وکیل چنین تقاضایی می کنند، در اصل به دانش و مهارت و شعور وکیل توهین کرده اند. شخص برای حل مشکل خود به دفتر حقوقی مراجعه کرده است وظیفه و تخصص این دفتر حقوقی رفع مشکلات به صورت قانونی است.
زمانی که اقدام به عقد قرارداد با وکیل می کنید در خصوص پرونده هر اتفاقی و یا مساله ای تازه به وجود بیایید، وکیل خود را در جریان امور قرار دهید.
زمانی که پرونده خود را در اختیار وکیل قرار می دهید، انتظار نداشته باشید بلافاصله راه حل و یا به شما مشاوره بدهد. به وی فرصت بدهید تا با مطالعه پرونده به موضوع شما اشراف پیدا کند.
اگر شما برای موضوعی مشخص به وکیل خود وکالت داده اید و وکالت نامه ای را امضا کرده اید، تعهد وکیل فقط برای آن مورد حقوقی است و در مسائل دیگر حقوقی شما تعهد و دخالتی ندارد.
اظهار نظر های متفاوت هر وکیلی در مورد یک پرونده مشخص عموما به معنی نداشتن مهارت و دانش حقوقی یکی از آنها نیست. بلکه نظر حقوقی هر یک از آنها را نشان می دهد و در نهایت این شما هستید که وکیل خود را انتخاب می کنید.
اگر به دیدار وکیلی خواهید رفت که برای بار اول با او ملاقات می کنید، بهتر است اظهارات شما صحیح و کامل باشد.
در دادن اطلاعات پرونده به وکیل خود هم صادق باشید و هم اصلا خجالت نکشید. هر چیزی که لازم است و مربوط به پرونده باشد حتما بدون کم و کاست برای وکیل خود بازگو کنید.
از زیاده گویی دست نگه دارید، سوالات خود را به صورت کامل بپرسید، هر جا که از سخنان وکیل متوجه نشدید از او بخواهید که دوباره برای شما بازگو کند و با زبان ساده تر به شما توضیح دهد.

 

تلفن وکیل حقوقی در تهران

اگر ساکن تهران هستید و درگیر دعاوی حقوقی شده اید یا پرونده حقوقی دارید و نیاز به تلفن وکیل حقوقی دارید می توانین از وکلای مرکزی کمک بخواهید. گروه وکلای مرکز با سابقه چندین ساله در حل پرونده های حقوقی از جمله دعاوی مربوط به اجاره – دعاوی مربوط به ارث و …. اماده راهنمایی و مشاوره به شما همشهریان عزیز است.

مطالعه کامل بستن

وکیل حقوقی - وکیل دعاوی حقوقی در تهران

اگر  ساکن تهران هستید و در جستجوی وکیل حقوقی یا وکیل دعاوی حقوقی  هستید ما به شما بهترین وکیل حقوقی تهران را معرفی می کنیم . گروه وکلای مرکز با سابقه چندین ساله در حل پرونده های حقوقی و راهنمایی و مشاوره پرونده های حقوقی بهترین انتخاب برای پرونده های حقوقی خواهد بود.

  • ۰۹۱۲۱۱۸۱۶۲۰
  • ۰۲۱۲۲۹۲۶۷۴۴

سوالات متداول وکیل دعاوی حقوقی حضوری یا تلفنی در تهران

در ادامه به طور خلاصه به برخی از پرسش های کاربران در مورد وکیل حقوقی اشاره می کنیم . در صورتی که سوالی دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید.

 
وکیل حقوقی کسی است که از جانب موکل اجازه داشته باشد در خصوص مسائل حقوقی، در مراجع قضایی یا غیر قضایی به صورت تخصصی وکالت می کند. دراین رابطه وکیل حقوقی نسبت به احقاق حقوق موکلش در رابطه با موضوع مطروحه در مراجع قضایی و غیر قضایی طبق حدود اختیاراتش انجام وظیفه می نماید و آثار اقدام وکیل در مراجع فوق، طبق قانون مدنی متوجه موکل است

اگر بخواهیم فرق  وکیل حقوقی و کیفری را بیان کنیم و این دو را باهم مقایسه کنیم، باید بگوییم تفاوت این دو در نوع دعواست. همانطور که گفته شد در امور کیفری طرح دعوا نیازمند تنظیم شکوائیه است و در دعاوی حقوقی نیازمند تنظیم دادخواست است.در امور و شکایات کیفری پرونده در دو مرجع بررسی و واکاوی می شود یک مرجع تعقیب و تحقیق که دادسرا خواهد بود و مرجع دیگر که مرجع رسیدگی و صدور رای است به نام دادگاه کیفری. اما در دعاوی حقوقی به طور مستقیم در دادگاه و توسط قاضی رسیدگی می شود.

درخواست مشاوره حقوقی از وکیل دعاوی حقوقی حضوری یا تلفنی

در صورتی که نیاز به وکیل حقوقی تلفنی و یا حضوری دارید می توانید تماس بگیرید و یا از طریق فرمی که در زیر درخواست کنید

مقالات و سوالات حقوقی وکلای دادگستری مرکزی

بهترین وکیل در تهران

به دنبال بهترین وکیل در تهران هستید؟ چگونه بهترین وکیل را برای پرونده خوب انتخاب کنید؟ هر زمان که برای فردی مشکل حقوقی پیش بیاید،

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (6 امتیاز)
پیمایش به بالا
Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری