بهترین وکیل مالیاتی در تهران

بهترین وکیل مالیاتی در تهران + حل تضمینی پرونده های مالیاتی

پرداخت مالیات یکی از مسائل حقوقی پیچیده ای می باشد که بعضی افراد به ناچار درگیر چنین پرونده هایی می شوند چرا که ممکن است عمدأ و یا سهوأ تخلفاتی را انجام دهند که در این صورت قانون با آنها برخورد خواهد کرد و جریمه هایی را برای آنها در نظر خواهد گرفت.

پس برای اینکه افراد در مواجه با چنین مشکلاتی بتوانند بر اساس قانون از حق خود دفاع کنند نیازمند بهترین وکیل مالیاتی + حل تضمینی پرونده های مالیاتی هستند تا محکومیت عمومی و دادگستری خود را تبرئه سازند.

در هنگام رویارویی با پرونده های مالیاتی، وکیل مالیاتی، موکل و اداره مالیاتی درگیر می شوند که در این باره باید از وکیلی کمک گرفته شود که اطلاعات حقوقی مالیاتی وی کامل باشد و بتواند موکل خود را بطور دقیق با دفاعیاتی که در دادگاه باید از خود نشان دهد، آشنا کند.

بهترین وکیل مالیاتی در تهران

وکیل مالیاتی به شخصی گفته می شود که با قوانین و مقررات مالیاتی آشنایی کامل دارد و می تواند با توجه به دانش خود، مالیات افراد را محاسبه نماید و به افراد معترض به سازمان مالیات که می خواهند میزان پرداختی مالیاتیشان کاهش یابد کمک کند و از آنها دفاع نماید.

برای موفقیت در چنین پرونده هایی باید وکیل مالیاتی را انتخاب نمایید که ابتدا فن قوی داشته باشد و با توجه به حقوق و درآمد در زمینه محاسبه های مالیاتی دقیق عمل کند و همچنین دارای تجربه بالا باشد تا بتواند به شکلی درست، اعترض به رای هیئت های تشخیص و شورای عالی مالیاتی را انجام دهد چرا که طرح شکایت در دیوان عدالت اداری در خصوص امور مالیاتی تخصصی و پیچیده می باشد.

اگر به دنبال موفقیت در پرونده مالیاتی خود هستید می توانید از بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران ( تیم وکلای کانون دادگستری مرکزی ) در این رابطه به شما کمک کند و این بستر را فراهم آورد که مدافع کلیه حقوق خود باشید.

رزرو وقت مشاوره از وکیل مالیاتی 

وکیل مالیاتی باید بتواند توضیحات دقیق را به موکل خود ارائه دهد و قوانین مالیاتی را به یک دوره عملی تبدیل کند، از معاملات گسترده آگاهی کامل بدست آورد، با مشاوران داخلی شرکتها پا به پا کار کند و اظهارنامه داخلی را تهیه و تنظیم نماید، به کسب و کارها در مورد مسائلی نظیر: ارائه اوراق بهادر، مالیات بین المللی، ادغام و سازمان دهی مجدد، طرحهای مالکیت سهام کارکنان و… مشاوره دهد، در مورد برنامه ریزی املاک و یا پرونده های ورشکستگی تجربه کافی داشته باشد، به افراد در مدیریت مالیات کمک کنند، به شرکتها و افراد مشاوره حقوقی ارائه دهد.

رزرو وقت مشاوره از وکیل مالیاتی 

مالیات چیست؟

واژه مالیات بر همگان آشنا می باشد چراکه در هر کسب و کاری نیاز است مالیات پرداخت شود پس قطعأ با قوانین آن نیز روبرو می شوند.

در یک نگاه کلی می توان مالیات را اینگونه تعریف کرد که هزینه ای می باشد تا دولت بابت جبران امکاناتی که از خود ارائه داده است از صاحبین مشاغل مختلف به صورت مستقیم و غیرمستقیم دریافت کند.

در مورد هزینه ها و خرجهایی که دولت آنها را از کسب و کارها می گیرد باید گفت که بابت اقداماتی است که در سطح جامعه و برای اداره آن انجام می دهد نظیر: هزینه های کارمندان دولت، حقوق سازمانها و ادارات دولتی و…

به همین منظور از عموم جامعه به میزان استفاده ای که از خدمات اداری و دولتی می برند هزینه هایی را می گیرد که مالیات نامیده می شوند.

راهکارهای متفاوتی برای پرداخت مالیات از سوی دولت ارائه شده است که افراد بطور مستقیم ملزم به پرداخت آن می باشد مانند:

پرداخت هزینه های خدمات عمومی از قبیل: برق، آب لوله کشی، ایجاد فضای سبز و….

اما نوعی دیگر مختص به افرادی می باشد که از خدمات آنها استفاده غیر مستقیم می کنند مانند: افراد سیگاری و یا افرادی که از اینترنت استفاده می کنند و…

مالیاتی که به صورت غیرمستقیم پرداخت می شود به گونه ای می باشد که گاهأ خود افراد از آن بی خبر هستند.

با این حال گاه پرونده های مالیاتی پیچیده ای به وجود می آیند که اشخاص درگیر آنها می شوند که در این مواقع فقط وکیل مالیاتی می تواند به خوبی به آنها کمک کند تا از حق و حقوقشان دفاع نمایند.

دعاوی مالیاتی

هر ساله افراد اظهارنامه مالیاتی را در سامانه جامع مالیاتی ثبت می کنند تا اداره مالیات باتوجه به آن، برگه تشخیص مالیاتی را صادر نماید، بعد از صدور این برگه افراد تا یک ماه می توانند نسبت به آن اعتراض نمایند.

با دو شرط افراد می توانند به اداره مالیات در خصوص میزان مالیات اعتراض نمایند که عبارت هستند از:

  • حتما ظرف ۳۰ روز اعتراض خود را انجام دهند.
  • اعتراض خود را به صورت کتبی به اداره مالیات محل خود تحویل دهند.

اعتراض بر برگه قطعی مالیاتی در هیئت تشخیص امکان پذیر می باشد و فرد می تواند با توجه به آن اعتراض خود را نسبت میزان آن، به صورت لایحه ای بنویسد.

در هیئت تشخیص مالیات در سازمان امور مالیاتی، با توجه به میزان درآمد و میزان پرداختی مالیات به اعتراض فرد رسیدگی می کنند، چنانچه باز اعتراض خواست صورت گیرد می توان به شورای عالی مالیاتی مراجعه کرد تا هیئت تشخیص آن را موردبررسی قرار دهند.

و اگر بازهم نیاز به اعتراض بود باید به دیواان عدالت اداری که در رابطه به امور مالیاتی می باشد مراجعه نمود، در این زمینه بهتر است با وکیل مالیاتی متخصص دیوان در امور مالیات مشورت نمایید تا شما را به درستی راهنمایی نماید.

مراجع رسیدگی به دعاوی مالیاتی

مراجع اداری: فرد معترض تا سی روز فرصت دارد اعتراض خود را به صورت کتبی اعلام کند که برای کوتاه شدن مسیر اعتراض، به صورت اداری مورد بررسی قرار می گیرد.

هیئت حل اختلاف مالیات بدوی: برای تسریع در رسیدگی و جلوگیری از اطاعه دادرس به وجود آمده اند که به صورت تخصصی به مسائل رسیدگی می کنند، که خارج از دستگاه قضایی می باشند.

هیئت حل اختلاف تجدید نظر: چنانچه رای هیئت حل اختلاف بعد از ۲۰ روز مورد اعتراض کتبی با مأموران مالیاتی قرار گیرد در هیئت حل اختلاف تجدید نظر به آن رسیدگی می شود.

شورای عالی مالیاتی: به نحو شکلی در شورای عالی مالیاتی رسیدگی می کند که اگر رای هیئت اختلاف نقض گردید به هیئت دیگری آن را ارسال کرده تا مطابق با نظریه شورا عمل کند.

هیئت مقرر در ماده ۲۵۱ ق.م.م مکرر: چنانچه از تاریخ اعتراض بگذرد هیچ مرجع دیگری به آن رسیدگی نمی کند که در چنین مواقعی باید به این حوزه که بسیارعالی به شکایتهای مالیاتی رسیدگی می کنند مراجعه نمود.

دیوان عدالت  اداری: از طریق رسیدگی قضایی و بعنوان مرجع قضایی ناظر بر عملکرد دستگاه های اجرایی، هیئت ها و کمیسیونها می باشد که شکایات نهایی را بررسی می کند.

راهنمایی نحوه انجام امور اداری مربوط به ادارات مالیاتی کشور

رسیدگی به امور مالیاتی و تشکیل پرونده مالیاتی یکی از امورات پیچیده ای است که در کشور ما نیازمند مراجعه به ادارات مختلف می باشد، پس بدون آشنایی و بدون اطلاعات از مدارک مورد نیاز می تواند دردسرهای زیادی را به همراه داشته باشد.

قوانین مالیاتی هر ساله در کشور در حال تغییر و تحول هستند به همین دلیل وکیل مالیاتی که متخصص در امور مالیاتی می باشد بهترین گزینه است تا شما را با مسائل مربوط به مالیات آشنا کند، ما در ادامه به طور مختصر نحوه انجام امورات اداری را بیان خواهیم کرد.

تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی، مشاوره مالیاتی در خصوص مالیات عملکرد شرکتها و ارزش افزوده، تنظیم گزارشات فصلی (خرید و فروش) ماده ۱۶۹ مکرر مالیاتهای مستقیم، تنظیم گزارش مالیات حقوق پرسنل، تهیه و تنظیم صورت معاملات فصلی و ارسال آن در سامانه اداره مالیات بر ارزش افزوده، تحریر دفاتر قانونی شامل دفتر روزنامه و کل، تهیه وتنظیم اظهارنامه عملکرد و ارسال آن در سامانه امور مالیاتی کشور، شرکت در دفاعیات و پیگیری پرونده های مالیاتی.

اظهارنامه مالیاتی چیست؟

همان گونه که از نامش پیداست یک نوع اظهارنامه است که به مانند دفترچه ای بوده که عملکرد مالی شخص حقیقی و حقوقی در آن ثبت گردیده تا مشمول پرداخت مالیات شود و رویدادهای مالی نظیر: وقوع، مستند بر مدارک و ادله قانونی در آن ثبت گردند.

کارنامه مالی یا همان اظهارنامه مالیاتی به شکل متنوع بسته به فعالیت شخص حقیقی و یا حقوقی متفاوت است مانند: اظهارنامه ارث، اظهارنامه ارزش افزوده، اظهارنامه انحلال و عملکرد و…

زمان ارائه اظهارنامه مالیاتی ۳ ماه پس از پایان سال مالیاتی برای اشخاص حقیقی و ۴ ماه پس از پایان سال مالی برای اشخاص حقوقی می باشد.

 

ویژگی وکیل مالیاتی

دارای مدرک تحصیلی در رشته های حقوق، مالی و اقتصاد، دارای فن بیان قوی و همچنین آشنا با فنون مذاکره، مسلط بر نحوه استفاده از قوانین مالیاتی به همراه تمامی تبصره ها و بخشنامه ها، سرعت در آشنایی و تسلط بر قوانین جدید در زمینه امور مالیاتی، آشنایی کامل با رویه مرسوم ادارات مالیاتی و همچنین نحوه عملکرد هیئتهای حل اختلاف مالیاتی، تسلط بر کوتاه کردن مسیر پرونده ها و استفاده از فرصتهای ایجاد شده برای پرونده جدید، تسلط کافی بر قوانین بیمه تأمین اجتماعی.

علاوه بر تمام ویژگیهای نام برده شده وکیل مالیاتی خوب باید یک مشاور خوب نیز باشد.

وظایف و مسئولیت های وکیل امور مالیاتی

پذیرش پرونده بدهی مالیاتی و پیگیری مراحل تا تعیین تکلیف نهایی، مشاوره تخصصی و برعهده گرفتن وکالت دعاوی مربوط به مالیات ارزش افزوده و وکیل مالیات بر ارث، مشاوره حقوقی درباره جرایم مالیات و بخشودگی و پاداش مربوطه طبق قوانین، مشاوره حقوقی در زمینه مالیات بر درآمد بنگاه های اقتصادی، اجاره، ملک، کشاورزی، مستغلات و همچنین موضوع سرقفلی، مشاوره و تدوین اظهارنامه مالیاتی، اعتراض به برگه تشخیص مالیات و میزان مالیاتی و تدوین پیش نویس لوایح اعتراضی و لایحه دفاعیه موکل و مراجعه به هیئت حل اختلاف مالیاتی، تنظیم شکایت نسبت به احکام قطعی هیئتهای بدوی و درخواست تجدید نظر در آنها.

نکات بسیار مهم در انتخاب و استخدام وکیل مالیاتی

  • دارای ویژگی شخصیتی خوب از جمله: امانت داری باشد چراکه وکیل محرم اسرار موکل و امین وی است.
  • دارای تعهد اخلاقی حرفه ای باشد و از گفتن مطالب اغراق آمیز و غیر ممکن اجتنباب نماید.
  • وکیل مالیاتی باید موکل خود را از انتخاب بیراهه باز دارد.
  • در قبال موکل خود به ساده سازی مسائل حقوقی بپردازد.
  • شأن و مقام قاضی را رعایت نماید و به او احترام بگذارد.
  • اطلاعات و معمولامات و دانش حقوقی لازم را داشته باشد.

هزینه وکیل مالیاتی برای وکالت امور مالیاتی پرونده شما

وکیل مالیاتی بسیار زیادی در کشورمان مشغول به فعالیت هستند اما اینکه کدام وکیل دارای مهارت و تجربه بالا است نیازمند تحقیق و پرس و جو می باشد.

هزینه وکالت در ایران به طور دقیق مشخص نشده است به همین دلیل دارای ثبات نمی باشد، با این حال سابقه بیشتر و تجربه بالا ، شهرت و معروفیت بر میزان حق الوکاله وکیل تأثیر گذار هستند.

عقد قرارداد با وکیل مالیاتی به صورت توافقی می باشد پس بهتر است قبل از گفتگو با وکیل، اول در رابطه با هزینه صحبت کنید و توافق نمایید.

قوانین مالیاتی ایران

قانون مالیاتهای مستقیم: دارای دو بخش مالیات بر دارایی و مالیات بر درآمد می باشد.

قانون مالیات بر ارزش افزوده: عرضه کالا و ارائه خدمات شامل این مالیات می شوند که بندهای مختلف معافیتهای مالیاتی، نحوه پرداخت مالیات و قوانین مالیاتی را شامل می شود.

قانون مالیات بر ارث: باتوجه به میزان ترکه متوفی، مالیات متفاوتی را مشخص می کند.

قانون مالیات بر عایدات:  به منظور ساده سازی، شفافیت و حمایت از صنعت گران و برای رشد اقتصاد بازار به تصویب رسیده است.

انواع مالیات در حقوق ایران

مالیات بر درآمد املاک و مالیات بر درآمد اشتغال در ایران، مالیاتهای مستقیم و مالیات بر درآمد شرکتها و مالیات بر نقل و انتقال املاک، مالیات بر درآمد اتفاقی و مالیات بر نقل و انتقال سهام و مالیات بر دارایی در ایران، مالیات بر ارث و مالیاتهای غیر مستقیم در ایران و مالیاتهای ارزش افزوده، مالیات بر واردات در ایران و اخذ مالیات از سرمایه گذاران خارجی در ایران.

مطالعه کامل بستن

وکیل مالیاتی و ۴ دلیل نیاز به آن

وکیل مالیاتی پرونده های مالیاتی را اسان می کند.

سنگین بودن پرونده های مالیاتی و پیچیده بودن قوانین مربوط به آن از جمله دلایل نیاز به وکیل مالیاتی است.

وکیل مالیاتی از ضررهای جبران ناپذیر شما را دور می سازد

تنظیم اعتراض نامه ها، دادخواست به تصمیمات مالیاتی و جلوگیری از فرارهای مالیاتی و عواقیب آن.

جلوگیری از اشتباهات و دفاع از حقوق شما

از دیگر دلایل نیاز به وکیل مالیاتی این است که وکیل مالیاتی با توجه به اشنایی کامل با قوانین به شما کمک می کند تا جلوی اشتباه های مالیاتی شما گرفته شود.

محاسبه هزینه مالیات جلوگیری از بی عدالتی

محاسبه هزینه مالیات باتوجه به درآمد و سود به طور دقیق برای جلوگیری از بی عدالتی در پرداخت مالیات.

وکیل مالیاتی و راه های کاهش مالیات

پرداخت مالیات از مهمترین وظایف اجتماعی هر شخص می باشد به طوری که تمامی مشاغل کوچک و بزرگ مستلزم پرداخت مالیات می باشند، اما گاهی ساز وکارها و قوانین مالیاتی موجب پرداخت هزینه های غیرمنطقی می شوند؛ پس پرداخت مالیات زمانی با رضایت کامل انجام می گیرد که به صورت عادلانه تعیین گرد.

برای کاهش مالیات راه هایی که در ادامه بیان می کنیم وجود دارند که به کارگیری آنها بخاطر پیچیدگی مسیر نیازمند وکیل مالیاتی می باشند.

تنظیم دقیق گزارشهای مالی و ثبت سود و زیان کار:

چنانچه گزارش عملکرد فصلی کسب و کار به صورت دقیق و بی نقص در اظهارنامه درج گردد باعث کاهش مالیات خواهد شد، وکیل مالیاتی زبده می تواند با یادآوری این مورد به شما در کاهش پرداخت مالیات کمک کند.

اعلام رقم مالیات سال قبل و کاهش مالیات:

رقم مالیات سال قبل را به عنوان رقم مالیات امسالتان ثبت کنید توجه کنید که در این مورد رقم را به طور دقیق بنویسد و آن را کمتر از سال قبل درج نکنید چرا که با بررسی گزارشهای ارائه شده چنانچه متوجه پنهان کاری درآمد شما شوند، جریمه برایتان در نظر گرفته خواهد شد.

ارائه به موقع اظهارنامه مالیاتی و اظهارنامه ارزش افزوده:

بخشودگی بخشی از مالیات در پرداخت به موقع و ارسال به موقع اظهارنامه، باعث کاهش هزینه مالیات خواهد شد و از جریمه های احتمالی جلوگیری خواهد کرد.

انجام امور خیریه و کمک به مؤسسات عام المنفعه:

اگر در امورات خیریه شرکت می کنید رسیدها را نزد خود نگه دارید و ضمیمه اظهارنامه مالیاتی خود قرار دهید تا به موجب آنها از هزینه پرداختی مالیات کاسته شود.

تقسیم اموال بین خانواده: 

اموالتان را به افراد مورد اعتماد خانواده بسپارید تا مجبور به پرداخت هزینه های بالا نشوید، با معرفی اعضای خانواده به عنوان مستمری بگیران خود می توانید هزینه مالیات را کم کنید.

این راه های مهم و کاربردی را وکیل مالیاتی با جزییات بیشتر برایتان توضیح خواهد داد.

 

مشاوره مالیاتی در تهران

اگر  ساکن تهران هستید و در جستجوی مشاور مالیاتی هستید ما به شما بهترین مشاور مالیاتی تهران را معرفی می کنیم . گروه وکلای مرکز با سابقه چندین ساله در حل پرونده های مالیاتی و اقتصادی و مشاوره پرونده های حقوقی بهترین انتخاب برای پرونده های حقوقی خواهد بود.

  • ۰۹۱۲۱۱۸۱۶۲۰
  • ۰۲۱۲۲۹۲۶۷۴۴

سوالات متداول مشاوره مالیاتی حضوری یا تلفنی در تهران

در ادامه به طور خلاصه به برخی از پرسش های کاربران در مورد مشاوره  مالیاتی اشاره می کنیم . در صورتی که سوالی دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید.

مشاوران مالیاتی و یا وکیل مالیاتی در تیم وکلای دادگستری مرکز آماده پاسخگویی به هر سؤالی می باشند تا در زمینه امور مالی و حسابداری و همچنین آشنایی با حقوق مالیاتی شما را راهنمایی نمایند. شما با رزرو وقت مشاوره می توانید از ۷ دقیقه مشاوره رایگان نیز بهره مند شوید.۰۲۱۲۲۹۲۶۷۴۴

مطابق با قانون اموال ودارایی شخص متوفی، متعلق به وارث می باشد اما تا زمانی که مالیات از آنها به دولت پرداخت نشود هیچ سندی به نام وارث صادر نمی شود.

با توضیحاتی از تجارب خود در مورد مشاغل مختلف و شرکتها برای مقابله با ارزش افزوده و مالیات بر عملکرد، راهکارهایی را ارائه می دهد تا اطمینان و اعتماد را از پیشرفت کار را برای موکل خود به وجود بیاورد چراکه تعهد و تجارب وکیل مالیاتی یکپارچه می باشد با این حال اگر شما با تحقیقات بهترین وکیل را انتخاب نماید می توانید برای سپردن پرونده به وی اعتماد کنید.

مالیات بر درآمد املاک و مالیات بر درآمد اشتغال در ایران، مالیاتهای مستقیم و مالیات بر درآمد شرکتها و مالیات بر نقل و انتقال املاک، مالیات بر درآمد اتفاقی و مالیات بر نقل و انتقال سهام و مالیات بر دارایی در ایران، مالیات بر ارث و مالیاتهای غیر مستقیم در ایران و مالیاتهای ارزش افزوده، مالیات بر واردات در ایران و اخذ مالیات از سرمایه گذاران خارجی در ایران.

درخواست مشاوره مالیاتی حضوری یا تلفنی

در صورتی که نیاز به مشاوره حقوقی تلفنی و یا حضوری دارید می توانید تماس بگیرید و یا از طریق فرمی که در زیر درخواست کنید

مقالات و سوالات مالیاتی وکلای دادگستری مرکزی

مجازات فرار مالیاتی در ایران

در میان شرکت‌ها و افراد یکی از آسان‌ترین فعالیت‌های مجرمانه که قابل اثبات بوده، فرار مالیاتی است. دولت این توانایی را دارد تا کلاه‌برداران مالیاتی

ادامه مطلب »

بهترین وکیل در تهران

به دنبال بهترین وکیل در تهران هستید؟ چگونه بهترین وکیل را برای پرونده خوب انتخاب کنید؟ هر زمان که برای فردی مشکل حقوقی پیش بیاید،

ادامه مطلب »

۱ دیدگاه دربارهٔ «بهترین وکیل مالیاتی در تهران»

  1. سلام وقتتون بخیر ممنون بابت توضیحات خوبتون سوالی داشتم که آیا مشاور مالیاتی و وکیل مالیاتی یکی هستن یا به عبارتی یکسان است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4.7/5 - (4 امتیاز)
پیمایش به بالا
Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری