وکیل طلاق توافقی در تهران + ۷ الی ۳۰ روز

بهترین کیل طلاق توافقی در تهران

فهرست مطالب

وکیل طلاق توافقی در تهران به شما کمک می کند تا در کم ترین زمان ممکن پروسه طلاق توافقی را انجام دهید و از مراجعه مکرر به دادگاه شما را بی نیاز می کند.یا اگر می خواهید خودتان پیگیر کار های طلاق توافقی خود باشید برای اشنایی با روند کار لازم است این نوشته را تا انتها بخوانید.

ما در گروه وکلای مرکز با وکلای کاردیده و ماهر به دنبال آن هستیم تا شما را با مراحل طلاق توافقی و اقداماتی که باید انجام شود آشنا کنیم تا در صورتی که نیاز به وکیل طلاق توافقی داشتید بدانید روند انجام روند با مراحل طلاق شما به چه صورت خواهد بود، یا اگر بخواهید خودتان پیگیر کارهای طلاق خود باشید مراحل کار برای شما مشخص شده باشد.

در ابتدا لازم است بدانید طلاق توافقی به چه معناست؟

طلاق توافقی چیست و چگونه است؟

گاهی زوج و زوجه به مرحله ای از زندگی می رسند که می دانند با هم نمی توانند زندگی مشترک را ادامه دهند به همین دلیل تصمیم به جدایی به صورت توافقی می گیرند که طلاق توافقی نام دارد.

در این نوع طلاق زوج و زوجه با تمامی مسائل مربوط به زندگی مشترک، تعهدات، دیون و تکالیف آن با یکدیگر به تفاهم و توافق می رسند.

توافقات زوجین هنگام طلاق توافقی شامل: حضانت فرزند یا فرزندان مشترک، نفقه زوجه و فرزندان، جهیزیه، اجرت المثل دوران زوجیت (در صورت وجود) و مهریه می شود که در هر کدام از مسائل ذکر شده زوجین به توافق رسیده باشند برای دادگاه قابل قبول و محترم است به همین دلیل در رأی دادگاه، گواهی عدم سازش و یا طلاق توافقی صورت می گیرد.

مدت زمان انجام طلاق توافقی توسط وکیل

طلاق توافقی نسبت به سایر روش ها در زمان کوتاهتری صورت می گیرد، چنانچه به هنگام طلاق با دادگاه خانواده و مراحل قانونی آن آشنایی نداشته باشید بیش از سه ماه فرآیند طلاق توافقی به طول خواهد انجامید، اما با کمک وکیل طلاق می توانید زمان را به حداقل خود که یک ماه می باشد برسانید چر ا که وکیل با تمامی مسیرها و قوانین آشنایی کامل دارد و می تواند شما را به خوبی راهنمایی کند.

بهتر است در این خصوص از یک وکیل طلاق حاذق و متخصص کمک بگیرید تا در کوتاهترین زمان و با ارئه راحت ترین راهکارها انتظار شما را برآورده سازد، توجه به تجربه و رزمه وکیل می تواند در این زمینه کمک بسیاری به شما نماید.

وکیل طلاق توافقی در تهران

اگر ساکن تهران هستید و نیاز به وکیل طلاق توافقی  دارید کافی است با همکاران ما در گروه وکلای مرکز تماس حاصل کنید و مشاوره دریافت کنید.

طلاق توافقی مانند سایر امور باید طی مراحل مختلفی انجام شود که ابتدا لازم است به یک وکیل طلاق متخصص و باتجربه طلاق توافقی مراجعه نمایید و با دعاوی خانواده مشورت های لازم را انجام دهید تا مراحل پیچیده ی طلاق توافقی را با سرعت بیشتر و هزینه کمتر پیش ببرید.

مراحل طلاق توافقی

اگر قصد طلاق توافقی دارید و نمی خواهید وکیل داشته باشید باید مراحل مختلفی را به ترتیب پشت سر بگذارید که عبارت هستند از:

مرحله اول مشاوره اجباری: 

در طلاق توافقی امروزه تغییراتی ایجاد کرده اند تا بتوانند آن را محدودتر نمایند، زوجین ابتدا باید نزد مشاوره خانواده و غربالگری بروند تا پس از دریافت مشاوره های لازم گواهی عدم انصراف از طلاق توافقی را دریافت نمایند.

مرحله دوم تقدیم دادخواست: 

در این مرحله باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بروید و دادخواست خود را برای دادگاه ارسال نمایید که برای این کار نیاز به مدارکی همچون: شناسنامه، کارت ملی و عقدنامه می باشد.

مرحله سوم تعیین وقت دادرسی:

 زمانی که دادخواست طلاق توافقی ارسال می شود باید در انتظار ماند تا وقتی معین برای رسیدگی و حضور یافتن در دادگاه خانواده تعیین شود، این نعیین وقت از طریق ابلاغیه الکترونیکی در سامانه ثنا و صدور ابلاغیه از طریق پیامک به اطلاع زوجین خواهد رسید.

مرحله چهارم حضور در جلسه دادگاه: 

در روز و ساعتی که از طرف دادگاه تعیین شده است زوجین و یا وکلای آنها به همراه مدارک مورد نیاز در دادگاه حضور پیدا می کنند.

مرحله پنجم مشاوره در دادگاه: 

در این مرحله زوجین باید هزینه مشاوره را پرداخت نمایند و به واحد مشاوره که در دادگاه خانواده قرار دارد رجوع کنند تا برای صلح و سازش آنها مشاوره های لازم داده شود، اگر مشاوره متوجه شد که به هر دلیل راضی به ادامه زندگی مشترک (اصلاح ذات البین و ارشاد) نیستند با ذکر دلایل، نسبت به مصلحت و عدم مصلحت در مورد جدایی آنها نظر خود را بیان می کند و سپس توافق نامه ای که شامل:

توافق و تعیین تکلیف در خصوص مهریه، نفقه زوجه، اجرت المثل، جهیزیه، حضانت فرزند، نحوه و تاریخ های ملاقات با فرزند، حضانت و نگهداری و نفقه فرزند و میزان نحوه پرداخت آن، سایر حقوق مالی و غیر مالی طرفین می باشد، تشکیل می دهد تا خود و زوجین آن را امضاء کنند و سپس به زوجین تحویل می دهد تا آن را به دادگاه به عنوان عدم امکان سازش ارائه دهند.

مرحله ششم احراز باردار بودن با نبودن زوجه:

 یکی از ملزومات مهم در دادگاه صدور گواهی عدم بارداری زوجه از طرف دادگاه برای صدور عدم امکان سازش و طلاق توافقی می باشد که از سه طریق: اقرار زوجه، مراجعه به آزمایشگاه، اتفاق نظر  زوجین بر وجود جنین صورت می گیرد.

مرحله هفتم حضور مجدد در دادگاه:

 با طی کردن تمامی مراحل گفته شده زوجین و یا وکلای آنها در دادگاه حضور پیدا می کنند تا طبق نظریه مشاور، محتویات پرونده و توافقات زوجین، عدم امکان سازش صورت گیرد.

مرحله هشتم مراجعه به دفتر طلاق: 

زمانی که گواهی عدم سازش از طرف دادگاه صادر می گردد زوجین تا ۳ ماه فرصت دارند همراه با مدارک لازم به دفتر طلاق مراجعه نمایند تا پس از جاری شدن صیغه طلاق، طلاق توافقی به صورت رسمی صورت گیرد.

وکیل طلاق توافقی در تهران

مراحل طلاق توافقی توسط وکیل طلاق

مراحل طلاق توافقی توسط وکیل طلاق به شرح زیر می باشند:

درخواست طلاق توافقی:

برای شروع مراحل طلاق اول باید به دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی مراجعه کنید و طرح دعوی خود را با کمک وکیل مطرح نمایید تا دادخواست شما به دادگاه صالح ارسال شود، پس زوجین به دفاتر نام برده شده در محل سکونت خود مراجعه می کنند و درخواست طلاق توافقی می نمایند.

ارجاع به مراکز مشاوره خانه بهزیستی:

در سالهای اخیر که طلاق افزایش یافته است قوه قضاییه برای کاهش دادن آمار طلاق، زوج هایی را که می خواهند به صورت توافقی طلاق بگیرند را به مراکز مشاوره خانه بهزیستی می فرستد تا طی ۵ جلسه مشاوره های کامل در اختیار آنها برای صلح و سازش قرار داده شود، البته ممکن است این جلسات چندین ماه طول بکشد.

تنظیم توافق نامه طلاق توسط وکیل طلاق توافقی:

یکی از مدارک مهمی که توسط وکیل طلاق انجام می شود توافق نامه طلاق توافقی می باشد که برای رسیدگی به دادگاه خانواده ارسال می گردد، در توافق نامه طلاق که به عنوان یک سند بسیار مهم شناخته می شود مواردی نظیر: حضانت فرزند، نفقه، اجرت المثل و تمامی حقوق مالی و غیر مالی ثبت می گردند که تمامی موارد حتمأ باید به توافق زوجین رسیده باشند تا در اختیار دادگاه قرار داده شوند، چنانچه توافق برای هر موضوعی که نام بردیم وجود نداشته باشد، طلاق توافقی صورت نمی گیرد.

چنانچه توافق نامه طلاق با دقت کامل نوشته نشود می تواند خسارات جبران ناپذیری را برای طرفین به وجود آورد پس از یک وکیل طلاق متخصص و آگاه درخواست کمک نمایید.

ارجاع به پزشکی قانونی:

یکی از مدارکی که باید به دادگاه داده شود عدم بارداری زوجه می باشد که دادگاه نامه ای برای انجام آزمایش و صدور گواهی عدم بارداری ارائه می دهد تا زوجه به پزشکی قانونی فرستاده شود.

ارجاع پرونده به دادگاه:

چنانچه زوجین بعد از طی کردن جلسات مشاوره همچنان اصرار بر طلاق داشتند مرکز مشاوره گواهی عدم امکان سازش را صادر می کند و به زوجین تحویل می دهد تا آن را در اختیار دادگاه قرار دهند، سپس دادگاه با بررسی تمام مدارک، جلسه ای را برای صدور رای طلاق تعیین می نماید.

صدور رای توسط دادگاه:

دادگاه تمام مدارک موجود را مورد بررسی قرار می دهد و رای طلاق توافقی را صادر می کند، چنانچه در دادگاه به صورت کاملأ اتفاقی مسائلی پیش بیاید که نشان از عدم توافق طرفین دهد، طلاق از حالت توافقی خارج شده و رای دادگاه منتفی می شود.

اسقاط حق تجدید نظر و فرجام خواهی:

برای اینکه تمامی امور به سرعت پیش بروند و اجرای طلاق توافقی هرچه زودتر انجام شود اسقاط حق تجدید نظرخواهی و یا فرجام خواهی باید تصریح شود چرا که اگر این حقوق ساقط نشوند اجرای حکم طلاق توافقی تا منقضی شدن مهلت قانونی تجدید نظر و فرجام خواهی که ۲۰ روز زمان می برد، به تأخیر خواهد افتاد.

اسقاط حق رجوع به ما بذل

 بعد از طلاق توافقی تا یک زمان مشخصی زن می تواند درخواست مهریه کامل خود را از شوهر سابق خود نماید و این در صورتی است که زن مقداری از مهریه خود را برای انجام طلاق بخشیده است، به این امر رجوع به ما بذل می گویند، وکیل طلاق باید در دادگاه ضمن توافق نامه طلاق توافقی درج کند که زن حق رجوع ما بذل را ندارد و این حق را از وی ساقط کند.

مشاوره های اجباری طلاق توافقی

در سال ۱۳۹۱ مصوبه ای به نام انجام مشاوره خانواده که از قانون حمایت خانواده برگرفته شده است الزامی شد.

انجام مشاوره به قدری ضروری است که دادگاه خانواده اجازه ندارد بدون جلب نظر مشاور خانواده رأی خود را مبنی بر طلاق توافقی صادر نماید.

پس مشاوره قبل از صدور رأی نهایی یکی از کارهای واجب و مهمی است که زوجین باید آن را انجام دهند به همین دلیل بین قوه قضاییه و سازمان بهزیستی کشور به منظور بالا بردن سطح کیفیتی مشاوره های خانواده، برنامه ریزیهایی انجام شد تا زیر نظر سازمان بهزیستی قرار بگیرند.

زوجین برای حضور در جلسات مشاوره خانواده باید مراحل زیر را طی نمایند.

  • ابتدا به سامانه اینترنتی تصمیم مراجعه کرده و مشخصات خود را ثبت  کرده و تثبتنام می کنند و سپس تاریخ مراجعه و نزدیکترین مرکز غربالگری را به محل سکونت خود انتخاب می نمایند.
  • در تاریخ اعلام شده زوجین در جلسات مشاوره خانواده به انتخاب خود حضور پیدا می کنند؛ چنانچه پس از سپری کردن جلسات مشاوره، زوجین همچنان اصرار بر طلاق توافقی دارند مرکز مشاوره صدور عدم انصراف از طلاق را صادر می کند.
  • پس از صدور گواهی عدم انصراف از طلاق زوجین باید به یکی از دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه کنند و دادخواست طلاق توافقی نمایند.
  • در نهایت زوجین باید طبق تاریخ و ساعت مشخصی که برایشان ابلاغیه می شود در دادگاه خانواده حضور پیدا کنند.

مراجعه به دفتر طلاق و جاری شدن صیغه طلاق

بعد از صدور طلاق توافقی زوجین می توانند در مهلت قانونی که برای آنان در نظر گرفته شده است به دفتر طلاق مراجعه کنند تا صیغه طلاق بر آنها جاری شود و سند طلاق نامه صادر گردد.

تمامی موارد نام برده شده می توانند توسط وکیل طلاق بدون حضور زوجین انجام گیرند.

توافق در مورد نفقه در طلاق توافقی

یکی از حقوق های مالی که همانند مهریه مختص به زن است و باید اجرا گردد نفقه می باشد، نفقه با مهریه تفاوت هایی دارند که می توان به جنس و میزان مهریه در سند نکاحیه اشاره نمود اما نفقه به این صورت نبوده چرا که مبلغی به عنوان نفقه به صورت کتبی توسط زوج ثبت نمی شود.

همچنین زن بعد از عقد می تواند مهریه خود را درخواست نماید اما نفقه را در طول دوران زندگی مشترک به شرط ناشزه نبودن می تواند به صورت مستمر دریافت کند.

در طلاق توافقی باید ذکر گردد که آیا نفقه به صورت کامل به زوجه پرداخت شده است یا نه! در صورت پرداخت نشدن کامل، باید شرایط و زمان پرداخت آن مشخص گردد، اگر در این مورد زوجین نتوانند به توافق برسند طلاق منتفی می شود.

توافق در مورد جهیزیه در طلاق توافقی

اگر ثابت شود که جهیزیه توسط زوجه و یا خانواده او خریداری شده است باید گفت که مالک جهیزیه زن می باشد، معمولأ خانواده دختر لیستی از جهیزیه که با نام سیاهه جهیزیه شناخته می شود تهیه می کنند که هر دو خانواده عروس و داماد و خود داماد آن را امضاء می کنند، وقتی چنین لیستی وجود داشته باشد می توان به راحتی زوجه را مالک جهیزیه معرفی کرد که در هر زمان بخواهد می تواند آن را در تصرف خود در بیاورد.

فاکتور خرید اجناس جهیزیه از دیگر راه هایی است که زوجه می تواند به وسیله آن مالکیت خود را بر اجناس به اثبات برساند، چرا که سیاهیه جهیزیه ممکن است برای بعضی خانواده ها  وجود نداشته باشد و یا ممکن است در سیاهیه اقلامی نوشته نشوند که در فاکتور، وجود دارند.

به طور کلی جهیزیه یکی از اموال حقوقی زن به شمار می آید که تعیین تکلیف آن برای انجام طلاق توافقی الزامی می باشد.

وکیل غیر حضوری و تضمینی طلاق توافقی

پیشرفت تکنولوژی باعث شده است که در همه ی زمینه ها از تکنولوژی و امکانات آن بیشترین بهره گیری انجام شود، مسائل خانواده و طلاق از این قاعده مستثی نبوده و خدمات آنلاین و اینترنتی تشکیل شده اند تا با هزینه کمتر و راحت تر مشکلاتی نظیر طلاق توافقی توسط وکیل غیر حضوری پیش برده شوند.

امروزه برای بسیاری از مسائل، خدمات اینترنتی بهترین راه حل ها را در اختیار کاربران قرار می دهد، در حوزه مشکلات خانوادگی نیز این چنین بوده تا با وجود سختی راه و دیگر مشکلات در شهرها، متقاضیان بتوانند از وکیل غیر حضوری بیشترین بهره را ببرند.

در طلاق توافقی نیاز نمی باشد که حتمأ به صورت حضوری به وکیل مراجعه نمایید چرا که هم رفت و آمد بیشتری را برایتان به همراه دارد و هم شما را ملزم به پرداخت هزینه های بیشتری می نماید.

چنانچه در زندگی به مشکلاتی رسیدید که ادامه زندگی برایتان سخت بود و می خواهید به صورت توافقی از هم جدا شوید می توانید به صورت آنلاین با وکیل باتجربه و با تخصص ارتباط برقرار کنید تا راه های مورد نیاز را پیش روی شما قرار دهد.

اگر زوج بخواهد درخواست طلاق توافقی دهد وکیل به صورت غیر حضوری کلیه اختیاراتی را که برای وی است بیان می کند تا موجبات اجرای طلاق را با استفاده از قانون و مقرارت با کمترین هزینه و در کمترین زمان در اختیار زوج قرار دهد.

اما اگر از طرف زوجه بخواهد طلاق توافقی صورت بگیرید، تمام اطلاعات مفید از مهریه گرفته تا نفقه و سایر حقوق مالی مانند: اجرت المثل در ایام زوجیت را برای او به صورت غیر حضوری و کارساز بیان می کند.

وکیل غیر حضوری با توجه به دانش حقوقی خود که مرتبط با طلاق زوج و یا زوجه است، تمام قوانین را به طور دقیق بازگو می کند تا در کمترین زمان و با پرداخت کمترین هزینه بتوانند از حقوقی قانونی خود بیشترین بهره را ببرند.

چنانچه زوجین دارای فرزند و یا فرزندانی مشترک باشند با توجه به درخواست طلاق توافقی از طرف زوج و یا زوجه، اطلاعات مفیدی را از حقوق قانونی که دارند در اختیارشان قرار می دهد تا با شرایط نگهداری فرزند به طور کامل آشنا شوند.

توافق در مورد اجرت المثل در طلاق توافقی

اجرت المثل به مانند نفقه و مهریه می باشد با این تفاوت که در رتبه ی پایین تری قرار دارد ولی با این حال یکی از حقوق های مالی زوجه محسوب می شود، این که زن مستحق دریافت اجرت المثل است یا نه! باید توسط خود زوجه اثبات گردد، چنانچه نتواند به هر دلیلی این موضوع را ثابت کند ادعای وی مسموع نخواهد بود.

تمام شرایط دریافت اجرت المثل که زن را مستحق دریافت اجرت المثل می کند در ماده ۳۳۶ قانون مدنی نوشته شده است.

این تبصره قانونی می گوید: چنانچه بر دادگاه ثابت شود که زوجه کارهایی را به دستور زوج و با عدم قصد تبرع انجام داده که بر عهده ی او نبوده است، اجرت المثل آنها توسط دادگاه محاسبه می شود و حکم پرداخت آن به زوج داده می شود، هرچند معمولا مبالغی که برای اجرت المثل در نظر گرفته می شوند بسیار کم هستند.

4.7/5 - (31 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری